Despre Noi

Despre Noi

Fondata in 1992 cu capital 100% privat, Eltop este una dintre cele mai importante firme distribuitoare de echipamente si solutii IT din partea de sud-vest a Romaniei.

Misiunea

Actionam in mod continuu pentru a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai avansate solutii in domeniul IT. Testam in mod continuu piata pentru a identifica idei noi care sa ne evidentieze ca furnizor de solutii IT.
Singurul nostru obiectiv este sa oferim solutii IT flexibile la preturi echilibrate care sa permita clientilor nostri gestionarea sigura a informatiilor esentiale.

Rapiditate si Simplitate

Simplificam si regindim in mod continuu procesele, tehnologiile pentru a actiona inteligent, rapid, cu mare precizie si acuratete. Incurajam riscurile calculate si solutiile creative.

Angajatii

Investim in pregatirea angajatilor nostri si pretuim perfectionarea continua si ideile inovatoare pentru a crea o cultura ce promoveaza un mediu de activitate dinamic.

Echipa

Apreciem diversitatea si recunoastem contributia fiecarei persoane in cadrul echipei. Apreciem efortul, recompensam rezultatele si sarbatorim performantele colective. Noi incurajam succesul fiecaruia.

Management integrat Calitate, Mediu, Securitate si Sanatate in munca