Centrale Termice

Service Centrale Termice

Montaj

Montajul centralelor termice reprezinta o operatiune complexa ce implica seriozitate, profesionalism si multa experienta in vederea obtinerii de eficienta si siguranta maxima in exploatarea ulterioara. Echipele noastre sunt special instruite in vederea realizarii lucrarilor de montaj, revizii, autorizari de functionare pentru urmatoarele marci de centrale termice : Ariston, Protherm, Saunier Duval, Artic si Viessmann.

Avem la dispozitie echipe de oameni cu inalta calificare, gata sa intervina pentru satisfacerea nevoilor dvs., oferindu-va consiliere de specialitate si instructajul necesar utilizarii acestor centrale termice, astfel incat sa nu va confruntati cu dificultati sau accidente neplacute.

Service

In vederea mentinerii unei bune functionarii a centralelor termice, echipele noastre de profesionisti intervin ori de cate ori este nevoie pentru acordarea de service specializat. Pentru ca centrala dvs. sa aiba o eficienta maxima este nevoie de actiuni de controlare a defectiunilor intervenite, de reparare a eventualelor defectiuni si de mentinere in functiune a echipamentelor si instalatiilor.

Firma ELTOP va ofera service de specialitate pentru centralele termice, in Tg-Jiu si zonele limitrofe, intervenind in cel mai scurt timp pentru rezolvarea problemelor aparute. Alaturi de noi veti avea certitudinea unor lucrari sigure si de o calitate superioara.

Contact

Daca aveti intrebari referitoare la functionarea produselor sau aveti nevoie de o expertiza tehnica, puteti sa luati legatura cu echipa noastra folosind pagina de contact.